2008-09-30

On top of the world

Igår firade vi av New York med en lyxdag: Lunch på Shake Shack, såg ut över våra domäner från Empire State Buildings 86:e våning (mycket imponerande vy!).


On top of the world


Ett gigantiskt lego

På kvällen åt vi middag på New York Times favorit Momufuku Ssäm Bar, och sedan dessert på Max Brenners Chocolate Factory. Där inmundigades:
Hazelnut Cream Crêpe - A thin french crêpe stuffed with melted chunks of chocolate mixed with hazelnut cream. Served with vanilla ice cream, toffee bananas, vanilla sauce and candied hazelnut crunchy bits

Banan Split Waffle - Warm waffles served with fresh bananas, melted chocolate sauce and candied hazelnut crunchy bits. Served with a side of strawberries and blueberries, vanilla ice cream and warm melted chocolate sauce
Elias var inte kontaktbar under de minuter han åt sin crêpe, vilket måste anses vara ett gott tecken. Även om vi inte åker förrän imorgon, kändes detta som den perfekta avslutningen på våra 14 dagar här i New York. Idag ska vi mest packa, skicka hem lite grejer till Sverige, ta oss ned till södra Manhattan och ta ett sista farväl av vår nya favoritstad.

Adieu Manhattan - Bonjour Vita Huset!

/Elias & Fanny

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan man få boka in en guidad tur till NY´s bästa matplatser? Ni verkar ha facit!

/Rune

marcha sa...

ni verkar ha det gott! har ni besökt alla sex and the city-platserna? tänkte eftersom ni verkar vara satc-fans båda två, att man kan sitta på carries trappa och gå till magnolia bakery osv. fast det kanske känns ganska töntigt?